Top ponudaTurska avionom - Ljeto 2024.

Top ponudaTurska autobusom

Top ponudaAlbanija ljeto 2024.

Pretražite ponudeGeneric selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

Search in posts

Search in pages

REZERVIŠITE I NE PROPUSTITELast minute ponude

REZERVIŠITE NA VRIJEMEFirst minute ponude

Pratite šta vam to nudimo od akcija, popusta, promo cijena i dodatnih usluga kroz first minute ponude koje možete ostvariti kroz rani booking hotela i aranžmana koji su ove sezone zaokupirali vašu pažnju ili kojima ste prethodno bili zadovoljni, i tako uštedite iznose koje možete preusmjeriti na druge stvari!
TURSKA LJETO 2024 / ANTALIJA (BLIZU CENTRA)
TURSKA LJETO 2024 / SARIMSAKLI I KUŞADASI

Transturist ponudePutovanja po vašem izboru!

Pregledajte ponude putovanja prema svim destinacijama koje nudimo u toku godine, uz proširenu ponudu putovanja u Tursku ovog ljeta, bilo da želite putovati avionom ili autobusom. Uživajte na vašim mobilnim telefonima, tabletima, laptopima uz veliki broj hotelskih i dr. ponuda, već od prve posjete naše nove i redizajnirane web stranice!
AllAlbanija Drač 2024Hrvatska 2024Turska autobusom iz TuzleTurska avionom 2024

PONUDE ZA SVAČIJI UKUSIzaberite željenu destinaciju

Otkrijte čari različitih destinacija uz našu web stranicu. Bilo da sanjate o mirnim plažama, uzbudljivim gradskim avanturama, ili skrivenim prirodnim draguljima, mi ćemo vam pomoći da pronađete savršeno mjesto za vaš sljedeći odmor. Krenite na putovanje koje ćete pamtiti uz nas.

POGLEDAJTE NAŠE AKTUELNE PONUDE, RANI BOOKING, LAST MINUTE ITD.Pretplati se i uživaj!


  Kontaktirajte nas!

  Stojimo vam na raspolaganju za sve vaše upite i potrebe. Naš tim je tu da vam pomogne sa informacijama, rezervacijama i specijalnim zahtjevima. Kontaktirajte nas putem telefona, emaila ili društvenih mreža i dozvolite nam da učinimo vaša putovanja savršenim.
  Posjetite nas
  Pošaljite nam mail ili poruku na društvenim mrežama, prije svega Facebooku i Instagramu. Ili ako imate bilo kakvih pitanja i nedoumica, budite slobodni da nas kontaktirate.
  Adresa
  Turalibegova 6,
  Tuzla (Korzo)
  Pozovite nas
  062/406-050
  Pišite nam
  turizam@transturist.ba
  Pretplatite se za više informacija

  Pretplatite se na našu stranicu za više ekskluzivnih informacija o “first minute” ponudama i ostalim novostima o putovanjima i aranžmanima koje nudimo.


   Posjetite nas na društvenim mrežama