Kompanija Transturist Tuzla

O NAŠOJ MATIČNOJ KOMPANIJI


Transturist d.d. Tuzla je lider u oblasti prevoza putnika u Tuzlanskom kantonu i jedan od lidera u istoj oblasti u Bosni i Hercegovini, sa dugom tradicijom i posvećenošću pružanju vrhunske usluge. Naša kompanija je osnovana davne 1946. godine i od tada neprekidno radi na unapređenju i modernizaciji svojih usluga kako bi zadovoljila potrebe svojih korisnika.

Naša misija je obezbijediti siguran, pouzdan i udoban prevoz putnika, kako na lokalnim tako i na međunarodnim linijama. S ponosom ističemo našu posvećenost sigurnosti putnika, održavanju visokih standarda usluga i kontinuiranom unapređenju flote.

Naša vizija je biti sinonim za kvalitetan i pouzdan prevoz u Bosni i Hercegovini i regionu, te nastaviti širiti naše usluge u skladu s potrebama tržišta i tehnološkim napretkom.

Šta nas izdvaja?

  • Iskustvo i tradicija: Sa više od 70 godina iskustva u prevozu putnika, Transturist d.d. Tuzla je stekao povjerenje brojnih generacija putnika.
  • Moderna flota: Naša vozila su redovno održavana i modernizovana kako bi pružila maksimalnu udobnost i sigurnost.
  • Profesionalni tim: Naši vozači i osoblje su visoko obučeni i posvećeni pružanju najbolje moguće usluge.
  • Široka mreža linija: Povezujemo ključne gradove u Bosni i Hercegovini, kao i destinacije širom Evrope, omogućavajući vam da sigurno i udobno stignete do željene destinacije.
  • Ekološka odgovornost: Posvećeni smo očuvanju životne sredine i implementaciji ekološki prihvatljivih praksi u našem poslovanju.

Hvala što ste odabrali Transturist d.d. Tuzla za svog partnera u putovanju. Radujemo se što ćemo vas povesti na vaša sljedeća putovanja!
________________________________________

U Transturistu vjerujemo da je putovanje više od pukog prevoza od tačke A do tačke B. To je iskustvo koje treba biti prijatno, sigurno i nezaboravno. Zato se trudimo da svakom putniku pružimo najbolju moguću uslugu, svaki put.
Pretplatite se za više informacija

Pretplatite se na našu stranicu za više ekskluzivnih informacija o “first minute” ponudama i ostalim novostima o putovanjima i aranžmanima koje nudimo.


    Posjetite nas na društvenim mrežama