Jesenja putovanja – Advent u Zagrebu

JEDNODNEVNI IZLET
TERMINI POLASKA
POLAZAK: SUBOTA 30.11.2024
POLAZAK: SUBOTA 07.12.2024
POLAZAK: SUBOTA 14.12.2024
POLAZAK: SUBOTA 21.12.2024
PROGRAM IZLETA

Polazak iz Tuzle sa Brčanske Malte u 05:00 sati i sa Glavne autobuske stanice u 05:15 sati. Vožnja preko Srebrenika, Brčkog, Orašja i SI.Broda do Zagreba. Dolazak u Zagreb oko 11:00 sati. Odlazak u shoping centar „Arena“. Slobodno vrijeme za shoping te polazak u centar grada u 14:00 casova. Odlazimo u centar grada na adventski sajam: Zrinjevac, Trg Bana Jelačića Gornji grad Zagreb. Slobodno vrijeme u gradu da osjetite čaroliju Adventa, iskoristite vrijeme za kupovinu prigodnih božićnih poklona, licitara i medenjaka, šarenih ukrasa, božićnog nakita i suvenira. Adventski uređaj je svuda po gradu: tradicionalni Božićni sajam na ulicama oko Trga bana Jelačića, Advent na glavnom Trgu, Advent na Zrinjevcu, Advent na Europskom trgu Zive božićne jaslice na Kaptolu, Ledeni park na Trgu Kralja Tomislava, brojne dječje priredbe, kulturno-umjetnički i muzički programi, koncerti klasične muzike itd. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Polazak za Tuzlu u 19:30 časova.Noćna vožnja preko Slavnonskog Broda i Zupanje. Dolazak u Tuzlu oko 02:00 časova. KRAJ USLUGE.

CIJENA

CIJENA ARANŽMANA IZNOSI 60,00 KM

U cijenu je uracunato: prevoz turistickim autobusom, usluge pratioca putovanja, PDV.

 

NAPOMENA: Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 40 putnika. Ukoliko bude manje prijavljenih možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa klijentima o korekciji cijene. Ukoliko dođe do otkazivanja putovanja dužni smo obavijestiti sve klijente koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje. Agencija zadržava pravo promjene rasporeda obilazaka u slučaju nepredviđenih okolnosti (gužve u saobraćaju, radovi…)

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja. Svi putnici su dužni imati validnu policu putničkog zdravstvenog osiguranja.

Uz ovo putovanje vrijede opšti uslovi putovanja TA Transturist Tuzla.

Pretplatite se za više informacija

Pretplatite se na našu stranicu za više ekskluzivnih informacija o “first minute” ponudama i ostalim novostima o putovanjima i aranžmanima koje nudimo.






    Posjetite nas na društvenim mrežama